The composer's cut series

Nyman, Michael
Kurzformat

The composer's cut series / Michael Nyman - [Stone, Staffordshire] , [2005-]
Vol. 1- (Compact Discs)
  • Zürich, ZB, Musikabteilung, Ton F 8811

LEADER 00000njm a2200000 c 4500
001 991067308749705501
005 20240319214955.0
007 sd f||g|||||||
008 140206m20059999xxk||nn zxx
019 |a Übergeordnete Aufnahme = Niveau supérieur = Livello superiore  |5 SLSP/2020 
035 |a (swissbib)198914652-41slsp_network 
035 |a 198914652  |9 ExL 
035 |a (NEBIS)010217186EBI01 
035 |a (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991067308749705501 
035 |a (41SLSP_UZB)990102171860205508  |9 (41SLSP_UZB)990102171860205508 
040 |a SzZuIDS NEBIS ZBZ  |d CH-ZuSLS 
100 1 |a Nyman, Michael  |d 1944-  |0 (DE-588)129928771 
240 1 0 |a Filmmusiken  |k Ausw. 
245 1 0 |a <<The>> composer's cut series  |c Michael Nyman 
264 1 |a [Stone, Staffordshire]  |b MN Records  |c [2005-] 
264 4 |c ©2005- 
300 |a Vol. 1- (Compact Discs) 
336 |b prm  |2 rdacontent 
337 |b s  |2 rdamedia 
338 |b sd  |2 rdacarrier 
655 7 |a CD  |2 gnd-carrier 
852 4 |b Z05  |c MU  |j Ton F 8811  |9 (41SLSP_UZB)990102171860205508 
866 |a Vol. 1-4 (FS nicht abonniert)  |8 22340704910005508 
900 |a IDSZ2zbzton201409e  |c IDSZ2oliv  |d IDSZ2zbzswk201409m 
986 |a (41SLSP_UZB)990102171860205508  |9 (41SLSP_UZB)990102171860205508 
990 |a ZB789  |2 Z01  |9 LOCAL  |9 (41SLSP_UZB)990102171860205508 

Basisinformationen

Signatur:
  • Zürich, ZB, Musikabteilung, Ton F 8811
Ressourcentyp:
CD / SACD
Titel:
The composer's cut series / Michael Nyman
Erscheinungsangaben:
[Stone, Staffordshire], MN Records, [2005-]
Copyrightjahr:
©2005-
Physische Beschreibung:
  • Vol. 1- (Compact Discs)

Sucheinstiege

Person:
Ort:
Einheitstitel:
Formschlagwort:

Hierarchie/Kontext

Wird geladen...

Anmerkungen

Sprache, Schrift:
Kein sprachlicher Inhalt

Identifikatoren

Systemnummer:
991067308749705501
Andere Systemnummer:
  • (swissbib)198914652-41slsp_network
  • 198914652
  • (NEBIS)010217186EBI01
  • (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991067308749705501
  • (41SLSP_UZB)990102171860205508
Quelle: