The history of England: from the accession of James the Second

Macaulay, Thomas Babington
Kurzformat

The history of England : from the accession of James the Second / Macaulay - London , 1877
2 vol.
  • Zürich, ZB, AN 6472: 2, Vol. 2
  • Zürich, ZB, AN 6472: 1, Vol.1

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Basisinformationen

Signatur:
  • Zürich, ZB, AN 6472: 2, Vol. 2
  • Zürich, ZB, AN 6472: 1, Vol.1
Ressourcentyp:
Alte Drucke und Rara
Titel:
The history of England: from the accession of James the Second / Macaulay
Erscheinungsangaben:
London, Longmans, 1877
Auflage / Ausgabenvermerk /Entstehungsstufe:
New ed.
Physische Beschreibung:
  • 2 vol.

Sucheinstiege

Person:
Ort:

Anmerkungen

Sprache, Schrift:
Englisch

Identifikatoren

Systemnummer:
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Quelle: