Deliciae academicae, variae ac jucundae lectionis fructu refertae

Lange, Johann Peter
Kurzformat

Deliciae academicae, variae ac jucundae lectionis fructu refertae / conscriptae a Johann-Petro Langio - Heilbronnae , 1663
1 Band : 12°
  • Zürich, ZB, Alte Drucke und Rara, 19.519,2 (Bestellbar/reservierbar mit Signatur 19.519)

LEADER 00000nam a22000002c 4500
001 991006093289705501
005 20240322001858.0
008 091207s1663 gw 00| | lat|d
019 |a Unikatsaufnahme  |5 NEBIS/Z01/02.10.2020 
035 |a (swissbib)173716237-41slsp_network 
035 |a 173716237  |9 ExL 
035 |a (NEBIS)006368327EBI01 
035 |a (OCoLC)474615119 
035 |a (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991006093289705501 
035 |a (41SLSP_UZB)990063683270205508  |9 (41SLSP_UZB)990063683270205508 
040 |a DKDLA  |d CH-ZuSLS 
100 1 |a Lange, Johann Peter  |d 17. Jht.  |0 (DE-588)1089645708 
245 1 0 |a Deliciae academicae, variae ac jucundae lectionis fructu refertae  |c conscriptae a Johann-Petro Langio 
264 1 |a Heilbronnae  |c 1663 
300 |a 1 Band  |c 12° 
852 4 |b Z06  |c RAM  |j 19.519,2  |9 (41SLSP_UZB)990063683270205508 
900 |a IDSZRMedeaZBZ  |b IDSZRSWK 
900 |a IDSZRMedeaZBZ  |b IDSZRAlter Druck 
900 |a IDSZDEOD 
900 |a IDSIxunikat 
949 |c RAM  |z Bestellbar/reservierbar mit Signatur 19.519  |p 71  |j 19.519,2  |b Z06  |9 (41SLSP_UZB)990063683270205508 
986 |a (41SLSP_UZB)990063683270205508  |9 (41SLSP_UZB)990063683270205508 

Basisinformationen

Signatur:
  • Zürich, ZB, Alte Drucke und Rara, 19.519,2 (Bestellbar/reservierbar mit Signatur 19.519)
Ressourcentyp:
Alte Drucke und Rara
Titel:
Deliciae academicae, variae ac jucundae lectionis fructu refertae / conscriptae a Johann-Petro Langio
Erscheinungsangaben:
Heilbronnae, 1663
Physische Beschreibung:
  • 1 Band; 12°

Sucheinstiege

Person:
Ort:

Anmerkungen

Sprache, Schrift:
Latein

Identifikatoren

Systemnummer:
991006093289705501
Andere Systemnummer:
  • (swissbib)173716237-41slsp_network
  • 173716237
  • (NEBIS)006368327EBI01
  • (OCoLC)474615119
  • (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991006093289705501
  • (41SLSP_UZB)990063683270205508
Quelle: