Dissertatio analytica qua praecipuae proprietates linearum secundi ordinis quas sectiones conicas aepellare solemus investigantur

Jacobs, Johannes
Kurzformat

Dissertatio analytica qua praecipuae proprietates linearum secundi ordinis quas sectiones conicas aepellare solemus investigantur / Bambergae, Wirceburgi , 1798
: 8'
  • Basel, UB, UBH Kf IX 14:2

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Basisinformationen

Signatur:
  • Basel, UB, UBH Kf IX 14:2
Ressourcentyp:
Alte Drucke und Rara
Titel:
Dissertatio analytica qua praecipuae proprietates linearum secundi ordinis quas sectiones conicas aepellare solemus investigantur
Erscheinungsangaben:
Bambergae, Wirceburgi, 1798
Physische Beschreibung:
  • 8'

Sucheinstiege

Person:
Ort:

Anmerkungen

Sprache, Schrift:
Latein

Identifikatoren

Systemnummer:
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Andere Systemnummer:
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Quelle: