The analysis and adulteration of foods

Bell, James
Kurzformat

The analysis and adulteration of foods / James Bell - London , 1881
180 S.
  • Zürich, ZB, I W 245

LEADER 00000nam a22000002c 4500
001 991133417339705501
005 20201228213206.0
008 051227s1881 xxk m||| 000 0 eng|d
019 |a Unikatsaufnahme  |5 NEBIS/Z01/02.10.2020 
035 |a (swissbib)170541657-41slsp_network 
035 |a 170541657  |9 ExL 
035 |a (NEBIS)006002581EBI01 
035 |a (OCoLC)162587178 
035 |a (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991133417339705501 
035 |a (41SLSP_UZB)990060025810205508  |9 (41SLSP_UZB)990060025810205508 
040 |a GEBAY  |d CH-ZuSLS 
100 1 |a Bell, James 
245 1 0 |a <<The>> analysis and adulteration of foods  |c James Bell 
264 1 |a London  |c 1881 
300 |a 180 S. 
502 |a Erlangen, Phil. Diss. 1881 
655 7 |a Hochschulschrift  |2 gnd-content 
852 4 |b Z01  |c 06  |j I W 245  |9 (41SLSP_UZB)990060025810205508 
900 |a IDSZRMedeaZBZ  |b IDSZRSWK 
900 |a IDSZDEOD 
900 |a IDSIxunikat 
949 |c 06  |p 11  |j I W 245  |b Z01  |9 (41SLSP_UZB)990060025810205508 
986 |a (41SLSP_UZB)990060025810205508  |9 (41SLSP_UZB)990060025810205508 

Basisinformationen

Signatur:
  • Zürich, ZB, I W 245
Ressourcentyp:
Alte Drucke und Rara
Titel:
The analysis and adulteration of foods / James Bell
Erscheinungsangaben:
London, 1881
Physische Beschreibung:
  • 180 S.

Sucheinstiege

Person:
Ort:
Formschlagwort:

Anmerkungen

Sprache, Schrift:
Englisch

Identifikatoren

Systemnummer:
991133417339705501
Andere Systemnummer:
  • (swissbib)170541657-41slsp_network
  • 170541657
  • (NEBIS)006002581EBI01
  • (OCoLC)162587178
  • (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991133417339705501
  • (41SLSP_UZB)990060025810205508
Quelle: